Keepi pomáha firmám a živnostníkom už 7 rokov

16.04.2020

V SOFTIP-e sme pred 7 rokmi prijali rozhodnutie priniesť na trh riešenie, ktoré bude naozaj pomáhať a nebude pritom limitovať používateľov. Priniesli sme online účtovný, skladový a fakturačný informačný systém Keepi.
Jeho výhody dáva do popredia aj súčasná situácia, kedy sa musíme vysporiadať s pandémiou akú sme doteraz nepoznali.

 

V Keepi zvládne účtovať každý a to kdekoľvek

Keepi sme vytvorili tak, aby v ňom vedel účtovať každý. Ak by sa to novému používateľovi predsa len nedarilo, stačí sa prihlásiť do keepi fóra, či položiť otázku na náš online chat a určite dostane odpoveď na svoju otázku.

Keepi môže využívať každý s pripojením na internet disponujúci vhodným zariadením s internetovým prehliadačom.

 

Zadarmo alebo iba s minimálnym poplatkom

Prečo by sa mal podnikateľ v zložitých situáciách trápiť tým, aké povinnosti a byrokracia ho čaká nielen v súvislosti s prevádzkou firmy? Veď veľa zdanlivo otravných a administratívne náročných činností sa dá vyriešiť jednoducho, lacno a veľmi pohodlne.

A práve o tom je Keepi. O pomoci pre tých, ktorí sa musia sústrediť na svoje podnikanie a ostatné veci prenechať na profesionálov.

Funkcie potrebné pre pohodlné účtovanie v aplikácii Keepi sú dostupné úplne bezplatne. V dobe, keď si niekoľkokrát rozmyslíte každú vynaloženú investíciu, je takáto možnosť presne to, čo každá samostatne zárobkovo činná osoba či malá firma očakáva.

 

Keepi je iné a jeho štandardné vlastnosti dnes aktívne pomáhajú

Jednoducho už aj tým, že sa nemusíte osobne stretávať, nemusíte si odovzdávať dokumenty, nemusíte sa zdržiavať v priestoroch, ktoré môžu navštíviť aj cudzí ľudia.

Ak ste používateľom Keepi, môže okrem vás viesť účtovníctvo, vystavovať faktúry, či spravovať sklad akákoľvek osoba, ktorej pridelíte prístup. Majiteľ, zamestnanci, účtovníčka, externý účtovník. Bez obmedzení počtu používateľov či počtu dokladov, hoci aj všetci naraz. A to bezplatne!

Potrebujete podať daňové priznanie? S Keepi to zvládnete z domu a bez akéhokoľvek papiera.

Pričom všetko,čo potrebujete, dokážete s Keepi vybaviť aj obyčajným smartfónom.

 

Správajme sa zodpovedne a využívajme riešenia, ktoré pomáhajú.

 

Ján Šnyr